Saunomista ja Lapin taikaa – Sauna from Finland ja Lapland Hotels yhteistyöhön lappihenkisen saunaelämyksen puolesta

Miltä tuntuisi kokea Lapin jäkälän tuoksut, porotokan kavioiden ääni ja pehmeän taljan lämpö osana kokonaisvaltaista saunaelämystä? Rauhoittua saunan lempeissä löylyissä tai löytää Lapin kosken raikkaus design-ammeessa rentoutuessa? Lapland Hotels tarjoaa Lapin upeimpia elämyksiä modernilla tavalla. Oulussa, Tampereella ja Helsingissä sijaitsevat kaupunkihotellit tuovat Lapin luonnon, rauhan ja mystiikan keskelle kaupungin sykettä. Näistä viimeisin tarjoaa vierailleen huoneita, joihon kuuluu oma spa saunoineen ja ammeineen.

Sauna from Finland ja Lapland Hotels ovat aloittaneet yhteistyön Helsingin kaupunkihotellin huonesaunojen lappihenkisen saunakokemuksen kehittämiseksi. Sauna from Finland auttaa kehittämään saunojen laatua ja elämyksellisyyttä. Lapland Hotelsin aluejohtaja Leena Turunen on yhteistyöstä innoissaan.

– Sauna from Finlandin kautta olen saanut asiantuntemusta, osaamista, innostusta ja kehitysideoita saunakokemuksemme kehittämiseen. On upeaa, kun ihmisillä on missio, halu ja tahto tehdä asioita. Se näkyy tekemisissä ja puheissa. Hieno ja arvostettava ote!

Laadukas saunakokemus ja Lapin taika luovat yhdessä uniikin ja muistorikkaan kokonaisuuden. Jos huonesaunat läpäisevät laatukriteerit, niille tullaan myöntämään Sauna URBAN -huonesaunasertifikaatti.

– On kunnia päästä tekemään yhteistyötä Lapland Hotelsin kanssa. Kaikki on suunniteltu pieniä yksityiskohtia myöten, ja kansainväliset vieraat tulevat varmasti saamaan unohtumattomia maailman parhaita saunaelämyksiä Helsingin keskustassa Bulevardilla tulevana syksynä, iloitsee Sauna from Finlandin toiminnanjohtaja Carita Harju.

Lapland Hotelsin kanssa tehdään yhteistyötä myös ensi syksynä toteutettavan World Sauna Forumin osalta. Leena Turunen tulee kertomaan kansainväliselle yleisölle suomalaisen saunaelämyksen rakentamisesta osana hotellin kokonaisuutta. Yleisön joukossa on sauna- ja hyvinvointialan ammattilaisia ympäri maailmaa.

World Sauna Forum järjestetään 28.9.2018 Jyväskylässä. Tiedossa on elämyksellinen tapahtuma, jossa kuullaan puhujia, keskustellaan suomalaisen saunan kansainvälisistä markkinoista, verkostoidutaan sekä tietenkin saunotaan. Rekisteröityminen on auki nyt: http://www.worldsaunaforum.fi/

Liity postituslistallemme!

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Sauna Capital Tampere