Suomalainen sauna ja saunaelämys kiinnostavat maailmalla enemmän kuin koskaan. Hyvinvoinnista huolehtiminen on iso megatrendi ja ihmiset haluavat kokea elämyksiä. Uusi Sauna from Finlandin katalogi kokoaa yhteen paikkaan kansainvälisille asiakkaille kuinka laajat mahdollisuudet suomalaista saunaa ja sen ympärille rakentuvaa palvelua on muokata, kehittää ja varioida.

Katalogi on kohdistettu kansainvälisille sauna- ja spa-alan asiakasryhmille, joita ovat muun muassa hyvinvointikeskukset, hotellit, kylpylät, jälleenmyyjät, sekä kuluttajat. Katalogi esittelee monipuolisesti suomalaista saunaelämystä: saunoja, saunasisustusta, erilaisia tekstiilejä ja saunatarvikkeita sekä monia muita elämyksen osa-alueita. Palveluntarjoajat etsivät tapoja erottua kilpailijoista ja laadukas suomalainen saunaelämys tarjoaa uniikin vaihtoehdon. Sauna from Finland saakin eri puolilta maailmaa yhteydenottoja, joissa ollaan kiinnostuneita suomalaisesta saunasta ja sen hyödyistä sekä suomalaisista yrityksistä, jotka tarjoavat saunoja ja saunaelämykseen liittyviä tuotteita. Kun halutaan tietoa laadukkaan saunaelämyksen rakentamisesta ja siihen tarvittavista tuotteista, käännytään yhdistyksen puoleen.

Katalogi esittelee mitä muuta elämykseen kuuluu kuin sauna

Katalogi on osa Sauna from Finlandin kehittämää saunaelämys-ajattelua. Jotta suomalainen sauna tarjoaisi maailman parhaan saunaelämyksen, on elämyksen koostuttava tunnistettavista ja laadukkaista elementeistä sekä arvoista. Laadukas saunaelämys jättää saunojalle positiivisen muistijäljen kokemuksesta. Onnistuneesti rakennettu elämys lisää saunapalvelun arvoa merkittävästi. Verkosto on onnistuneesti kehittänyt kaksi ulkomailla toimivaa saunapalvelua autenttiseksi ja laadukkaaksi suomalaiseksi saunaelämykseksi: toinen sijaitsee Taiwanissa ja toinen Virossa.

Sauna from Finland on suomalainen asiantuntijayhdistys ja -verkosto, jonka missiona on luoda maailman parhaita saunaelämyksiä Suomessa sekä ulkomailla. Verkoston sisällä toimii vientiryhmä, jossa yhteisyössä rakennetaan ja tehdään tunnetuksi suomalaista saunaelämystä maailmalla. Vientiryhmä tarjoaa kansainvälistä näkyvyyttä, lisäresursseja markkinointiin, hyödyllisiä verkostoja sekä kontakteja. Katalogissa esitellään vientiryhmän sekä muun kansainvälisen toiminnan yrityksiä. Lue lisää Sauna from Finlandin vientitoiminnasta.

Katalogin kieli on englanti ja se tullaan myöhemmin kääntämään vielä saksan kielelle.

Katalogien selailtavaan web-versioon voi tutustua täältä.

Haluatko yrityksesi mukaan verkostoon? Sauna from Finlandilla on tällä hetkellä käynnissä jäsenkampanja: liity nyt, saat samalla jäsenmaksulla koko seuraavan vuoden 2022 jäsenyyden ilmaiseksi! Täytä liittymislomake ja lähde mukaan viemään tuotettasi maailmalle Sauna from Finland -konseptin alla.

Lisätietoja antaa mielellään: satu@saunafromfinland.fi, puh: 0400 966 112

Liity postituslistallemme!

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Sauna Capital Tampere