Tiesitkö että viime vuonna Suomen matkailua koskevia internethakuja tehtiin suurimmilla hakukoneilla kansainvälisesti yhteensä 4,9 miljoonaa, ja eniten haut liittyivät sauna-aiheeseen? Suomalaisella saunalla menee siis hyvin ja Sauna from Finland tekee työtä, jotta sauna pysyy Suomeen liittyvien hakutulosten kärjessä myös vuonna 2022. Verkoston jäsenyys on osoitus yrityksesi olevan mukana työssä.

Verkostomme jäsenyys vauhdittaa liiketoimintaasi. Laajasta yritys- ja asiantuntijaverkostostamme löydät yhteistyökumppanuuksia, ja kauttamme on mahdollista löytää liidejä toivomastasi markkina-alueesta. Sauna from Finlandin asiantuntijatiimi neuvoo ja opastaa henkilökohtaisesti jäseniään, ja tuottaa jatkuvasti materiaalia saunaelämyksen kehittämisen ja markkinoimisen avuksi.

Kesäkampanja – liity nyt jäseneksi, saat ensi vuoden jäsenyyden kaupan päälle

Sauna from Finland -yhdistyksen jäsenyys astuu yrityksellesi heti voimaan ja on vuoden jäsenmaksulla voimassa vuoden 2022 loppuun asti. Tutustu jäsenetuihin tarkemmin ja liity mukaan kasvavaan joukkoomme, meitä on jo yli 200! Nyt jos koskaan kannattaa lähteä mukaan sauna-alan tulevaisuuden rakentamiseen.

Viisi syytä, miksi Sauna from Finlandin jäsenyys kannattaa:

  1. Saat monikanavaista ja tehokasta näkyvyyttä yrityksellesi
  2. Pääset osaksi laadukasta bisnesverkostoa tuotteellasi, palvelullasi tai elämykselläsi
  3. Liiketoiminnan kehittämistä kansainvälisten markkinoiden valloittamiseksi ja liidien saamiseksi
  4. Olet osa rentoa ja keskustelevaa sauna-alan ydintoimintaa
  5. Tilaisuuksissamme verkostoidut tehokkaasti. Saat lisäarvoa tuottavia kumppanuuksia.

Liity jäseneksi tästä!

world sauna forum
World Sauna Forum 2019

Lue lisää myös Sauna from Finlandin World Sauna Forum -konseptista, jonka tarkoituksena on herättää keskustelua suomalaisen saunan kansainvälisestä maineesta ja bisnesmahdollisuuksista, sekä auttaa saunaelämysalan toimijoita verkostoitumaan ja solmimaan uusia yhteistyösopimuksia.

Mikä on Sauna from Finland?

Sauna from Finland aikoo myös vuonna 2022 olla maailman paras sauna-asiantuntijaverkosto, jonka jäsenyys tuo verkoston mukana oleville hyötyä ja hyvää mieltä. Yhdistys syntyi oivalluksesta, että suomalainen saunaelämys on ainutlaatuinen vientituote. Lue täältä tarinamme, missiomme sekä visiomme. Tuemme yli kahdestasadasta yrityksestä koostuvaa monialaista verkostoamme ja vauhditamme siinä syntyviä ideoita. Verkosto on monialainen, sillä uskomme että korkealaatuinen saunaelämys tarvitsee pelkän saunan lisäksi useita eri elementtejä luomaan moniaistisen kokemuksen, joka vie saunojan ajatukset kauas arjen askareista. Tätä kutsumme saunaelämys-ajatteluksi.

sauna from finland tiimi
Anna Ruotanen

Tutustu tiimiimme ja ota yhteyttä. Tervetuloa mukaan vahvistamaan suomalaisen saunan asemaa kansainvälisillä markkinoilla!

Liity postituslistallemme!

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä Region
  • Sauna Capital Tampere