Yhteistyöjulkistus: Suomalainen saunaelämys osaksi interbad2020-messuja

Sauna from Finland ja saksalainen messujärjestäjä Messe Stuttgart ovat aloittaneet yhteistyön tarjotakseen kansainvälisen interbad2020-messutapahtuman kävijöille aitoja suomalaisia saunaelämyksiä.
Interbad on Saksan Stuttgartissa järjestettävä, kansainvälinen allas-, sauna- ja kylpyläammattilaisille suunnattu messutapahtuma. Sauna from Finlandin ja interbadia järjestävän Messe Stuttgartin yhteistyön tavoitteena on auttaa messukävijöitä ymmärtämään aitojen saunaelämysten tärkeys sekä hyvinvoinnin että liiketoiminnan näkökulmasta.

“Sauna on rentoutumisen ja elämyksellisyyden yhdistelmä. Sen osa-alueet, kuten terveysvaikutukset, rentoutuminen ja vartalonhoito, liittyvät vahvasti suomalaiseen saunomiseen. Siksi olemmekin erittäin iloisia saadessamme julkistaa interbad-yhteistyön Sauna from Finlandin kanssa”, iloitsee Messe Stuttgartin varatoimitusjohtaja ja hallituksen jäsen Andreas Wiesinger.

Osana yhteistyötä Sauna from Finlandin verkosto rakentaa tapahtumapaikalle saunaelämysteemaisen alueen. Sauna Loungeksi nimetyllä alueella interbadin kävijät pääsevät rentoutumaan, kokemaan, ja olemaan läsnä hetkessä aidon saunaelämyksen arvojen mukaisesti. Alueella kuullaan myös asiantuntijoiden mielenkiintoisia puheenvuoroja muun muassa saunan hyödyistä, elämyksen rakentamisesta, saunatuotteista ja asiakaspolun luomisesta.

“Osallistumme interbadiin jo viidennen kerran, joten meillä on selvä visio siitä, miten saunaelämystä tulee tapahtumassa tuoda esille. Interbad2020 on loistava tilaisuus markkinoida saunaelämyksen hyötyjä, innovatiivisia ideoita sekä sauna- ja hyvinvointipalveluja”, toteaa Sauna from Finlandin kansainvälistymisasioista vastaava Satu Freyberg.

Osana Sauna Loungea interbadin osallistujat pääsevät myös testaamaan erilaisia saunoja ja saunakonsepteja Beauty-saunoista Relax- ja Recovery-saunoihin.

“Suomalainen sauna on täydellinen paikka rentoutumiseen, rauhoittumiseen ja hyvinvointiin keskittymiseen. Ulkomailla vallitsevat rajoittuneet käsitykset saunomisesta ja saunaelämyksestä johtavat siihen, että ihmiset eivät usein nauti saunomisesta, vaikka potentiaalia olisi. Haluamme korjata näitä käsityksiä ja tarjota vaihtoehtoisia ratkaisuja saunaelämyksen luomisessa”, Freyberg sanoo.

Sauna from Finlandin ja Messe Stuttgartin yhteistyön keskiössä on interbad2020 kävijöiden ja näytteilleasettajien tyytyväisyyden lisääminen. Interbad2020 järjestetään 27.-30. lokakuuta Stuttgartissa Saksassa. Suomessa messujärjestäjää edustaa DEinternational Oy.

Haluatko tutustua suomalaisen saunaelämyksen monipuolisuuteen ja edistää liiketoimintaasi jo ennen interbadia? Osallistu World Sauna Forumiin 3.-4.10.2019 Tampereella, maailman saunapääkaupungissa. World Sauna Forum on sauna-alan suurin koulutus- ja verkostoitumistapahtuma, joka kerää yhteen yrityksiä ja asiantuntijoita ympäri maailman. Kurkkaa ohjelma ja liput osoitteesta www.worldsaunaforum.fi.

Lisätietoja yhteistyöstä antaa:

Asiantuntija Satu Freyberg
Head of International Marketing, KV-projektit
Puh: 0400 966 112
Email: satu@saunafromfinland.fi

Liity postituslistallemme!

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä Region
  • Sauna Capital Tampere