Saunojen varaaminen yksityiskäyttöön kasvattaa suosiotaan epidemia-aikana. Tilaussaunat ovat panostaneet sauna- ja märkätilojen puhtaanapitoon mahdollistaakseen puhtaan ja nautinnollisen saunaelämyksen asiakkailleen.

Monella kaipuu ystävien ja tuttavien seuraan kasvaa, mitä pidemmälle epidemia-aika jatkuu. Kaveriporukkaa tai perhettä ei kuitenkaan tarvitse välttämättä tavata julkisilla paikoilla tai kotona. Yksityiskäyttöön varattavat saunat ovat hyvä vaihtoehto pubeille ja ravintoloille, sillä asiakas tietää varmasti ketä paikalle tulee ja kuinka monta henkeä tilassa tulee olemaan. Tilaussaunan lempeät löylyt tarjoavat irtioton arjesta sekä paikan viettää aikaa ystävien ja läheisten kanssa ilman tuntematttomien aiheuttamaa tartuntariskiä.

Tilaussaunoja löytyy helposti SaunaOnline.fi-sivuilta, jonka varausvalikoimassa on yli 200 sauna-, kokous- ja juhlatilaa ympäri Suomen. Näistä suurimmassa osassa on enintään 50 henkilön kapasiteetti, joten tiloja on ryhdytty avaamaan 1.6.2020 alkaen hallituksen asettamien kokoontumisrajoitusten höllentämisen myötä.

SaunaOnlinen toimitusjohtajan Tuomas Takkulan mukaan tilaussaunoja on varattu ahkerasti, ja saunakohteissa on kiinnitetty erityistä huomiota puhtaanapidon tehostamiseen. Kaikkiin SaunaOnlinen saunakohteisiin on lähetetty Sauna from Finland ry:n sekä SSTL Puhtausala ry:n yhteistyössä saunapalveluita varten koostetut sauna- ja märkätilojen epidemia-ajan siivousohjeet, joten paikkakohtaisia hygieniaeroja ei kohteissa pitäisi olla.

”Kesäkuun varauskalenteri näyttää jo hyvältä, mutta tilaa on vielä! Haluamme tarjota asiakkaillemme kohtaamispaikkoja, joissa voi nauttia yhdessäolosta ilman huolta väenpaljoudesta. SaunaOnlinen kaikissa kohteissa on tiedossa asiantuntijoiden laatimat siivousohjeet, sillä meille on tärkeää varmistaa, että palveluntarjoajat ovat ajan tasalla tehostetun puhdistuksen käytänteistä”, Takkula kertoo.

Henkilökunnan ohjeistamisen lisäksi SaunaOnline.fi sekä Sauna from Finland kehottavat saunojia toimimaan yleisiä puhtausohjeistuksia noudattaen, jotta kaikki voivat osallistua saunailtaan turvallisin mielin. Saunojille on laadittu epidemia-ajan ”Saunojan muistilista”, jonka avulla myös asiakkaat voivat ylläpitää saunomiskokemuksen hygieenisyyttä.

Vaikka rajoituksia höllennetään ja palveluntarjoajat voivat avata oviaan suurimmille asiakasmäärille, SaunaOnlinella ymmärretään myös tilanteen tuoma epävarmuus tilavarauksiin sitoutumiseen liittyen. Palvelu onkin linjannut, että mikäli 31.5.2020 jälkeiselle ajalle tehty varaus joudutaan perumaan koronavirustilanteen aiheuttamien uusien rajoitusten takia, varaus voidaan siirtää tai perua ilman kuluja. Varaukseen on lisäksi mahdollista ottaa peruutus- ja muutosturva, jolloin tilavarauksen voi peruuttaa tai siirtää mistä tahansa syystä.

”Varauksia voi jo nyt tehdä pitkälle syksyyn esimerkiksi firman pikkujouluja varten. Jos työntekijöitä on paljon, saunatiloja voi varata vaikkapa osastoille tai tiimeille erikseen, jolloin on helpompi noudattaa kokoontumisrajoituksia”, Takkula vinkkaa.

SaunaOnline.fi-valikoimasta löydät monipuolisen kattauksen erikokoisia ja -tyylisiä tilaussaunakohteita. Esimerkiksi Kampissa Kalevankadulla sijaitsevaan Sauna City Helsinkiin mahtuu viettämään tilaisuuksia jopa 45 henkilön voimin. Modernissa juhla- ja saunatilassa voi juhlia vaikka koko yön!

SaunaOnline logo

Lue lisää

Liity postituslistallemme!

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä Region
  • Sauna Capital Tampere