Sokos Hotels-ketju on tehnyt pitkäjänteistä työtä hotellien asiakassaunaelämyksen kehittämisen eteen viimeisen kolmen vuoden ajan. Original Sokos Hotel Seinäjoki Vaakuna on jo viidestoista hotelli joka sai uudistuneille asiakassaunoille Puhti ja Virta  Authentic Finnish Sauna Experience –laatumerkin. Laatumerkki on osoitus Sokos hotelliketjun hotellien määrätietoisesta työstä paremman saunaelämyksen puolesta. Original hotellien ja Sauna from Finland ry:n välille on myös solmittu vuodelle 2019 strateginen sopimus hotellien saunojen elämyksellisyyden kehittämiseksi. Seinäjoen Vaakunalle myönnetty laatumerkki on viidestoista, joka on myönnetty ketjun hotelleille.

Seinäjoen Vaakunassa auditoinnin toteuttanut Pekka Krook Sauna from Finlandilta valaisee prosessin kulkua ja kertoo tulevaisuuden tavoitteista.

– Vaakuna hotellien Puhti ja Virta saunojen kokonaiselämys koostuu lukuisista yksityiskohdista.  Jokainen yksityiskohta on mietitty. Saunojen nimien mukaiset teemat näkyvät miellyttävästi oleskeluhuoneiden seinillä olevissa valokuvissa. Löylyhuoneen valaistus on mukavan hillitty. Harvian kiukaista lähtee miellyttävät löylyt ja Kastee Relax järjestelmä säätelee kosteudella löylyhuoneen lämpöä ja kosteutta heitettyjen, löylyjen lisäksi. Original-ketjussa työ jatkuu uutterasti ja tavoitteena on vuoden 2019 aikana sertifioida kymmenen hotellin saunatilat. 

Hotellin tiimiin kuuluvat Merja Kivioja, Merja Rantala ja Kati Keltamäki ovat tehneet määrätietoisesti työtä laadukkaan saunaelämyksen eteen. Merja Kiviojan johdolla Vaakunan läheisyydessä oleva Lakeus sai hotellihuoneissa oleville saunoilleen sertifikaatin Urban Room ensimmäisenä hotellina maailmassa. Nyt Merja joukkoineen on pohjalaisen perusteellisen työn jälkeen saanut palkinnon hyvästä laatutyöstä. 

Sauna from Finland ry:n toiminnanjohtaja Carita Harju kehaisee koko yhdistyksen verkoston merkitystä hotellien saunojen laatutyössä.

-Auditointityömme perustuu laatukäsikirjamme laatukriteereihin ja käymme läpi yli sata yksityiskohtaa auditointiprosessin aikana. Hotellien johto on kiitettävästi tarttunut kehittämisehdotuksiimme. Jäsenyrityksemme taas toimittavat saunaelämykseen laadukkaita tuotteita pefleteistä kiukaisiin saunakosmetiikkaa ja valaistusta unohtamatta. 

Kaikki laatumerkkikohteet löytyvät täältä.

Liity postituslistallemme!

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä Region
  • Sauna Capital Tampere