Kansainvälinen kauneus- ja spakongressi Congrès International Esthetique & Spa kerää yhteen lähes 30 000 kävijää ympäri maailman Pariisiin 6.-8.4.2019. Suomalaista saunaelämystä kansainvälistävä Sauna from Finland -verkosto on kutsuttu kunniavieraaksi tapahtumaan.

Sauna from Finlandin kansainvälisestä markkinoinnista vastaavan Satu Freybergin mukaan Suomi ja suomalainen sauna on kongressissa näyttävästi esillä.

“Esittelemme tapahtumassa suomalaista saunaelämystä erilaisilla puheenvuoroilla. Tapahtuman kävijät saavat muun muassa vinkkejä oman suomalaisen saunaelämyksensä rakentamiseen sekä pääsevät kokeilemaan saunatuotteita paikan päällä. Lisäksi esittelemme yhteisosastollamme suomalaista saunaelämystä ja Suomea matkailumaana kattavasti”, Freyberg toteaa.

Suomalainen sauna kiinnostaa enemmän kuin koskaan, mutta suomalaisen saunan elämyksellisyys ei ole kuitenkaan kansainvälisesti vielä kovin tunnettu. Sauna from Finland vie suomalaista saunaa maailmalle erityisesti hyvinvointia, terveyttä ja rentoutumista edistävänä kokonaiselämyksenä.

“Töitä on vielä tehtävänä, jotta suomalaisen saunaelämyksen monipuolisuus ja laadukkuus ymmärrettäisiin maailmalla. Congrès International Esthetique & Spa on erinomainen tilaisuus lisätä tietoutta suomalaisesta saunasta, sen terveysvaikutuksista sekä sen elämyksellisyydestä Ranskassa, jossa saunaelämyksellä on kasvavat markkinat”, Sauna from Finlandin toiminnajohtaja Carita Harju kertoo.

Suomalaista saunaelämystä esitellään tapahtumassa monipuolisesti, sillä Sauna from Finlandin verkoston jäsenistä on mukana laaja kirjo erilaisia sauna-alan yrityksiä. Osastolle rakennetaan kolme saunaa ja siellä esitellään muun muassa saunatuotteita, -kosmetiikkaa, -tekstiilejä sekä matkailukohteita. Mukana on muun muassa jo yli 25-vuotta laadukkaita ja tyylikkäitä saunakokonaisuuksia toimittaneen Saunastoren toimitusjohtaja Tapani Aho, joka on kongressista innoissaan.

“Lanseeramme Pariisissa uuden, näyttävän saunan. Odotan mielenkiinnolla palautetta ja kommentteja kävijöiltä, sillä tapaamalla ihmisiä ja kuuntelemalla heidän näkemyksiään ja toiveitaan saan arvokasta tietoa Ranskan markkinoista ja uudesta asiakaskunnasta.”

tapani aho

Messuosastolta (Porte de Versailles: halli 5, osasto 6) voi tavata Saunastoren lisäksi Ecofurnin, Frantsilan, Harvian, Hukka Designin, Melliksen, Narvin, Nowenen ja Osmian edustajia.

Sauna from Finland on 200 yrityksen verkosto, joka edistää ja markkinoi suomalaisen saunaelämyksen liiketoimintaa sekä kotimaassa että ulkomailla. Verkoston jäsenet ovat sauna- ja hyvinvointialan ammattilaisia ja asiantuntijoita sekä palvelu- että tuotepuolella. Sauna from Finlandin suurin tapahtuma, World Sauna Forum, järjestetään Tampereella 3.-4.10.2019.

Liity postituslistallemme!

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä Region
  • Sauna Capital Tampere