Viestinnän ja markkinoinnin kesätyö (Keski-Suomi) – Haku päättyy 18.4.

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
18.04.2021 klo Koko päivä


Kiinnostaako kesätyö Sauna from Finlandilla?

Ensikosketus työelämään on nuorelle tärkeä juttu. Siksi Sauna from Finland ry lähti tänä vuonna toisen kerran peräkkäin mukaan Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjaan. Luvassa on mahdollisuus päästä avustamaan viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä Suomen johtavia sauna-asiantuntijoita. Lue lisää OP:n kesätyökampanjasta.

Oletko oma-aloitteinen, innovatiivinen ja ryhmätyöhenkinen? Pääset mukaan kasvavaan ja kunnianhimoiseen tiimiin, jossa osaaminen ja sitoutuminen ovat korkealla tasolla. Tarjoamme työn saunaelämysbisneksen näköalapaikalle. Työ on käytännönläheistä, monipuolista ja joustavaa.

Erityisesti painotamme hyvää asennetta, halua kehittyä ja tiimityötaitoja. Myös viestinnän eri kanavat (esim. some) ovat sinulle tuttuja. Valokuvaus, videokuvaus, kirjoittaminen tai muut viestinnän taidot ovat plussaa. Jos sinulla on erityisen hyvä kielitaito (muu kuin suomi) kerro siitä myös.

Mikä on Sauna from Finland ry?

Sauna from Finland on vuonna 2010 perustettu yhdistys, jonka jäsenistöön kuuluu yli 200 eri yritystä ja asiantuntijaa. Yhdistys edistää jäsentensä liiketoimintaa sekä yhteistyötä, organisoi alan tapahtumia Suomessa ja ulkomailla, ja auttaa yrityksiä kansainvälisille markkinoille. Sauna from Finland myös kehittää saunapalveluiden laatua Suomessa ja ulkomailla, sekä myöntää laadukkaille palveluille laatusertifikaatin.

Yhdistyksemme tarjoaa kesätyöpaikan yhdelle 15-17-vuotiaalle nuorelle. Haku auki su 18.4. asti. Kiitos sinulle, että vinkkaat avoimesta kesätyöstä oman lähipiirisi nuorille.

Kesätyö: Viestinnän ja markkinoinnin avustaja
Kesätyön ajankohta: kesäkuu
Sijainti: Keski-Suomi. Meillä ei ole erikseen toimitiloja. Voit siis tehdä töitä joustavasti kotoa tai kesämökiltä (mahdollisia palavereita lukuunottamatta).
Lisätiedustelut ja hakemukset pyydetään lähettämään toiminnanjohtaja Carita Harjulle osoitteeseen carita@saunafromfinland.fi, (p. 0405662481).


Ota yhteyttä

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Puh: 040 566 2481

Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä Region
  • Sauna Capital Tampere
Sauna from Finland
Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta, buustaa jäsenverkoston liiketoimintamahdollisuuksia sekä luo maailman parhaita saunaelämyksiä.
© 2021 Sauna from Finland › Tietosuojaseloste


Sauna from Finland on rekisteröity tavaramerkki, jonka käyttäminen ilman merkinhaltijan lupaa on kielletty.
Hyväksytyt jäsenemme saavat käyttää erillistä verkostomerkkiä.