Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
21.05.2021 klo 11.00 - 14.00


Vaativan auditointiprosessin jälkeen Urpolan Kartanon Viikinkisauna on 21.5.2021 jälkeen osa maailman parasta saunaelämysverkostoa! Elämyspalveluyrittäjät ovat tehneet Sauna from Finlandin kanssa yhteistyötä kehittäessään Saunamaailmaansa vieläkin paremmaksi ja nyt yrittäjät saavat Authentic Finnish Sauna Experience UNIQUE -sertifikaatin. Laatusertifikaatti myönnetään erikoisille ja ainutlaatuisille saunakokonaisuuksille.

Saunat ovat kuuluneet Urpolan Kartanon palveluvalikoimaan jo lähes 20 vuoden ajan. Tänä aikana yrittäjät ovat suunnitelleet ja rakentaneet kuusi erilaista saunaa. He ovat luoneet jotain erilaista ja uniikkia, jota ei muualta löydy. Toukokuun 21. päivän sertifikaatinjakotilaisuudessa esitellään tarkemmin luonnonmukaisista materiaaleista, kuten savesta ja kierrätetystä puusta rakennetun saunaelämyksen.

urpolan kartano viikinkisauna
Jaakko K/ Urpolan Kartano

”Erikoisin on Puumajasauna, joka on kirjaimellisesti puussa kolmen metrin korkeudessa. 120-vuotias mänty kasvaa saunan läpi ja toinen petäjä Puumajasaunan terassin läpi. Ei ole samanlaista taatusti muualla nähty!”, kertovat ylpeänä yrittäjät Leena ja Mikko Kylämarkula.

Tilaisuudessa kerrotaan myös, kuinka moniin erilaisiin tarkoituksiin Urpolan Kartanon Viikinkisauna ja saunojen kokonaisuus taipuu. Saunaelämyksen moniaistisuus on myös huomioitu. Esimerkiksi maittava ruoka on tärkeä osa ikimuistoista saunaelämystä. Paikan päällä saa syvällistä tietoa niin menuista kuin saunahoidoistakin. Viikinkisaunan veroista ainutlaatuista Saunamaailmaa ei ole missään muualla maailmaa kuin Humppilan Venäjän kylässä Urpolan kartanossa.

Yhteydenotot:
team@saunafromfinland.fi
www.urpolankartano.fi

urpolan kartano
Urpolan Kartano

Liity postituslistallemme!

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä Region
  • Sauna Capital Tampere