Turvetta ja temppeliruokaa

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
19.04.2020 klo 12.30 - 18.00

Tapahtumapaikka
Metsäkansan Ainola


Ilmoittaudu mukaan uudenlaiseen saunanautintoon!

suomaa.com
Leena Larva
info@ainoklinikat.fi
0500 607 553
SUOMAA-kuljetus, lähtö 10.30 Kiasman pysäkiltä, takaisin Helsingissä klo 17

Tilaisuuden järjestäjät:
Leena Larva, lääkäri, kehittänyt pitkään työnsä ohella hoitavaa SUOMAA-turvesaunomista Metsäkansan Ainolassa, Aino Klinikalla Valkeakoskella.
Marjo Seki, 20 vuotta Japanissa asunut opettaja ja ravintolayrittäjä, perehtynyt japanilaiseen SHOJIN RYORIin eli temppeliruokaan. Temppeliruoka on elimistöä puhdistavaa ja virkistävää kasvisruokaa, jossa sääntö numero yksi on, että mitään sellaista, mikä juoksee pakoon, kun sitä yrittää pyydystää, ei saa käyttää ruoaksi. Temppeliruoan juuret ovat buddhalaisuudessa. Temppeliruoalle ominaisia asioita ovat kiitollisuus luontoa kohtaan, mielen rauhoittuminen, yksinkertaisuus, rakkaudella valmistaminen sekä raaka-aineiden aidot maut ja värit.

SUOMAA


Ota yhteyttä

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Puh: 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Karhu
  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä
  • Sauna Capital Tampere