Tasteful by Sauna from Finland -työpaja: Saunamakuja Saksan markkinoille

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
07.10.2020 klo 12.00 - 15.00

Tapahtumapaikka
Saunaravintola Kiulu


Tervetuloa mukaan Tasteful by Sauna from Finland -työpajaan!

Tasteful  by Sauna from Finland

Ruoka ja juoma sekä niiden valmistaminen ja esillepano ovat olennainen osa suomalaista saunaelämystä. Maut ja kaunis kattaus täydentävät rentouttavan ja hyvinvointia lisäävän kokemuksen ja korostavat saunaelämyksen moniaistisuutta.

Sauna from Finland on maailman johtava suomalaisen saunaelämyksen asiantuntija. Uusi Tasteful by Sauna from Finland -konsepti tarjoaa suomalaisille elintarvike-, matkailu-, ruuanvalmistus- ja kattausalan yrityksille mahdollisuuden päästä kiinni kotimaisiin ja kansainvälisiin sauna-, matkailu- ja hyvinvointimarkkinoihin. Yritykset saavat monipuolisesti mahdollisuuksia omien intressiensä mukaan: lisää näkyvyyttä, mielenkiintoisia markkinamahdollisuuksia, uusia asiakkaita, jälleenmyyjiä ja kumppaneita sekä liiketoiminnan sparrausta.

Ähtärissä Saunaravintola Kiulussa 7.10. pidettävään työpajaan ovat tervetulleita kaikki ne yritykset, jotka ovat kiinnostuneita omien elintarvike-, ruuanvalmistus- ja kattaustuotteidensa konseptoinnista osaksi suomalaista saunaelämystä erityisesti Saksan markkinoille. Työpajan tavoitteet tarkentuvat myöhemmin.

Ilmoittaudu mukaan 30.9. mennessä. Ilmoittautumiset ja lisätietoa:

Satu Freyberg
Kansainvälistymisasiantuntija, Sauna from Finland
satu@saunafromfinland.fi
p. 0400 966 112


Ota yhteyttä

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Puh: 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Karhu
  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä
  • Sauna Capital Tampere
Sauna from Finland
Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta, buustaa jäsenverkoston liiketoimintamahdollisuuksia sekä luo maailman parhaita saunaelämyksiä.
© 2020 Sauna from Finland › Tietosuojaseloste