Päiväys ja aika
09.02.2021 klo 09.00 - 15.30
Liity mukaan linjaamaan elintarvikeviennin tulevaisuutta!
Jyväskylässä ja etänä järjestettävässä tilaisuudessa keskustellaan Suomi-brändistä elintarvikeviennin näkökulmasta ja kartoitetaan, minkälaisille toimenpiteille on tarvetta tulevaisuudessa. Tilaisuuteen toivomme laajasti eri kansainvälistymisen vaiheissa olevia tai vasta suunnittelevia elintarvike- tai ruokamatkailuyrityksiä, eri kohdista viennin arvoketjua. Tervetuloa mukaan tuomaan oma näkemyksesi elintarvikeviennin ja Suomi-brändin tulevaisuudesta!
Pääset ilmoittautumaan tapahtumaan tästä linkistä.
Ohjelma
9:00 Ilmoittautumiset ja aamukahvi, verkkoyhteyksien avaaminen
9:30 Tervetuloa, Päivi Töyli ja Leena Pölkki, juontaja Anni-Mari Syväniemi, Ruokatieto
Tilaisuuden avaus
Suomi-kuva ja Suomi-ruoka maailmalla
Maakuvayksikön päällikkö Laura Kamras, ulkoministeriö
Food from Finland: yhteistyöllä Suomelle entistä vahvempi ruokaprofiili maailmalla
Head of Food Program Esa Wrang, Food from Finland, Business Finland
Tukea vientitoimiin‘
Tasteful by Sauna from Finland
Satu Freyberg
Miit-rekrytointipalvelu
Hanne Husso, Fennopromo
Vientipolku – Vientiviidakkoa selkeyttämässä</em
Mikaela Vuorisalmi, RuoKasvu-hanke, MTK
10:55 Taukojumppa
Eväitä vientivaatimusten selvittämiseen
Ylitarkastaja Katja Pethman, Ruokavirasto
Viennillä kasvuun ja erikoistumisella edelläkävijäksi
Case Moilanen, Marko Hammar
Suomi-ruokaa Jenkkeihin? Ruohonjuuritason kokemukset Suomi-kuvasta rapakon takaa
Minna Paakkunainen, Los Angeles, USA
12:05 Lounastauko
Luomu on vahva globaali brändi
Case Birkkalan tila, Simo Larmo
Case Kenkävero, D.O.Saimaa, Anne Ossi
Case Crenoco – Nordic for You, Visa Törmälä
14:00 Kahvitauko
Työpaja
Päivän yhteenveto
15:30 Tilaisuus päättyy, hyvää kotimatkaa!
Seminaarin järjestävät mm. Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio 2 –yhteistyöhanke ja Ruokasektorin koordinaatiohanke.