Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
30.10.2021 - 31.10.2021 klo 13.00 - 22.00


Sauna Maailmalla -blogin kirjoittaja Kati Niemi järjestää saunailtoja Alpeilla (Saksa) ja seuraava suomalainen saunailta järjestetään lokakuun lopussa Oberreutessa, la 30.10. Myös seuraavana sunnuntaina 31.10. on mahdollisuus saunoa.

Saunailloissa on käytössä tuoreita ja/tai kuivattuja yrttejä, sekä mahdollisesti myös eteerisiä öljyjä. Kaikki tuotteet mitä käytetään ovat biohajoavia tai vastuullisesti tuotettuja.

Alussa istutaan hetki yhdessä ja kerrotaan tarjolla olevista hieronnoista ja hoidoista. Lopulta päästään saunomaan saunojien valitsemien hoitojen kanssa. Sauna-Kati on koko ajan tavoitettavissa ja hän opastaa ryhmää illan kulusta.

Paula Osenius

Mitä saunomiseen oikein kuuluu?

Jokaiseen “saunaan” kuuluu shampoot, saippuat, hoitoaineet, kuorinta-aine ja jalkakylpy. Lopuksi on vielä mahdollisuus kokeilla erilaisia ihonhoitotuotteita. Hieronnat/hoidot suoritetaan saunomisen välissä. Minkäänlaista kiireen tai stressin tuntua ei ole ilmassa. Jokainen tarvitsee rentoutumista, toiset päivittäin ja toiset harvemmin.

Tapahtumassa on tarjolla juotavaa ja pientä purtavaa. Vaikka miljöönä onkin Saksa, purtava on yleensä aina suomalaisella twistillä – koska eihän se olisi suomalainen saunailta ilman suomalaista syötävää. Vegaani-ruokailijat on myös huomioitu.

Hinta: 99€/hlö

Lisätietoja suoraan Sauna-Katilta:
Sauna Maailmalla
saunamaailmalla@gmail.com
www.saunamaailmalla.com

Liity postituslistallemme!

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä Region
  • Sauna Capital Tampere