Saunayoga-peruskoulutus

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
12.12.2020 klo 09.00 - 16.00


Kouluttaudu saunalajien ohjaajaksi

Vuoden viimeinen Saunayoga-peruskoulutus järjestetään tiistaina 12.12.2020 Helsingissä. Koulutus alkaa klo 9.00 ja kestää klo 16.00 asti.

Saunalajien eli Saunayogan ja Saunapilateksen peruskoulutukset kestävät yhden päivän ja niitä järjestetään säännöllisesti eri kaupungeissa. Peruskoulutusten jälkeen ohjaajilla on mahdollisuus osallistua jatkokoulutuksiin, jotka järjestetään kaksi kertaa vuodessa.

Soveltavan Saunayogan ohjaajaksi kouluttautuminen edellyttää myös peruskoulutukseen osallistumista. Suurin osa peruskoulutuksista toteutetaan yritysten omissa tiloissa kyseisen yrityksen omille ohjaajille.

Saunalajien ohjaajan tulee olla kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja hänellä tulee olla valmiudet ohjata ryhmää. Kyky ja halu rauhoittua ja rentouttaa ihmisiä katsotaan isoksi eduksi. Lisäksi ohjaajalla on oltava perustiedot fysiologiasta ja anatomiasta. Peruskoulutukseen osallistuminen ei edellytä kokemusta joogatuntien ohjaamisesta.

Tulevat koulutukset

Peruskoulutus/Saunayoga
La 12.12.2020, klo 9-16
Helsinki (paikka tarkentuu myöhemmin)
Ohjaaja: Johanna Väänänen
Hinta: 250€ (+ ALV 24%)
Ilmoittautumiset ja kysymykset: tiina.vainio@saunayoga.com

Lisätietoa: www.saunayoga.com

Saunayoga


Ota yhteyttä

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Puh: 040 566 2481

  Tilaa uutiskirje

  Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

  Strategiset kumppanit

  • Karhu
  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä
  • Sauna Capital Tampere
  Sauna from Finland
  Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta, buustaa jäsenverkoston liiketoimintamahdollisuuksia sekä luo maailman parhaita saunaelämyksiä.
  © 2020 Sauna from Finland › Tietosuojaseloste