Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
03.06.2021 klo 09.30 - 12.00


Saunaruokaelämysmatkan kickoff-tapahtuma järjestetään Ähtärissä to 3.6. klo 9:30 alkaen! Tule mukaan innostavaan ilmapiiriin oppimaan mitä kaikkea saunaruuan ympärille voisi kehittää ja miten. Luvassa on käytännön asioiden läpikäynnin lisäksi rentoa yhdessäoloa ja ohjelmaa upeassa miljöössä. Ensimmäinen työpaja on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Mikä on saunaruokaelämysmatka?

Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä mukaan kaupallistamaan uusia saunaan ja saunomiseen liittyviä elintarviketuotteita ja palveluja osaksi omaa liiketoimintaasi. Apunasi on vahva verkosto tuotekehityksen ja kansainvälisen kaupallistamisen asiantuntijoita, joiden avulla saat tietoa ja kansainvälistä kuluttajapalautetta.

Adrien Marsaud/ Evoleum

Uusi hanke auttaa elintarvike- ja matkailuyrityksiä saunaruoan tuotteistuksessa, ja saamaan palautetta kansainvälisiltä asiakkailta. Hankkeen tarkoituksena on saattaa saunaruokailun kehittämiseen liittyvä yhteistyö ja yhteiskehittäminen alulle ja saada siten myös eteläpohjalaisia elintarvike- ja matkailuyrityksiä mukaan kasvavaan saunaliiketoimintaan. Mukaan lähteminen kannattaa, sillä saunan suosio on kasvanut huimasti ja se on yksi suurimmista Suomen vetonauloista. Onnistuneen saunaelämyksen kuuluu myös maistua hyvältä!

Mukaan mahtuu vain 15 yritystä, joten otathan pikaisesti yhteyttä Sauna from Finlandin edustajiin kiinnostuksestasi.

Yhteystiedot:
Sauna from Finland: Carita Harju, carita@saunafromfinland.fi
SnowPanda Innovation SERC: Esa Vuorenmaa, esa.vuorenmaa@ahtari.fi
Turun yliopisto: Nanna Rintala, nanna.rintala@utu.fi

www.serc.fi

Yhteistyössä:

snowpanda innovation

Liity postituslistallemme!

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä Region
  • Sauna Capital Tampere