Saunanlämmityksen MM-kisat, SaunaPark ja Saunamessut 6.7. Peurungassa

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
06.07.2019 klo Koko päivä

Tapahtumapaikka
Kylpylähotelli Peurunka


Saunanlämmityksen MM-kisat ja oheistapahtumat järjestetään Peurungan vehreän rantapuiston alueella, josta avautuu upea keskisuomalainen järvimaisema. Tänä vuonna tapahtumaa on laajennettu ensimmäistä kertaa Saunamessuilla ja SaunaParkilla. Saunamessut kokoaa yhteen saunojen sekä saunatuotteiden ja -palveluiden tarjoajia.

Sauna from Finlandin jäsenillä on mahdollisuus lunastaa messupaikka erillisellä yhteistyösopimuksella, josta kannattaa olla yhteydessä Jussi Rekoseen Ext Venturen edustajaan. Saatavilla on myös sähkö maksusta tapahtumapaikalla. SaunaPark -alueelle haetaan mm. useita erilaisia saunoja ja kylpytynnyreitä esille sekä asiakkaiden käyttöön. Mukaan tuleville yrityksille tarjotaan laajaa ja hyvää näkyvyyttä tapahtuman kautta: kesällä Yle tulee mm. kuvaamaan tapahtumasta jakson Saunapäivä -sarjaan, joka esittelee saunatapahtumaa. Tapahtuma kansainvälistyi tänä keväänä kun Japanissa järjestettiin ensimmäistä kertaa saunanlämmityksen osakilpailu, jolle on kaavailtu jatkoa. Tule mukaan kesän kuuminpaan saunatapahtumaan!

Nettisivut: www.saunamm.fi

Facebook tapahtuma: www.facebook.com/events/416502429135757/
Lisätiedot ja varaukset: Ext Ventures Oy, Jussi Rekonen p. 0400 603648, jussi@ext.fi


Ota yhteyttä

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Puh: 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Karhu
  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä
  • Sauna Capital Tampere
Sauna from Finland
Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta, buustaa jäsenverkoston liiketoimintamahdollisuuksia sekä luo maailman parhaita saunaelämyksiä.
© 2020 Sauna from Finland › Tietosuojaseloste