Saunanlämmityksen MM-kilpailu

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
04.07.2020 klo Koko päivä

Tapahtumapaikka
Kylpylähotelli Peurunka


Saunanlämmityksen MM-kilpailut käydään jo viidettä kertaa Peurungan kauniissa rantamaisemissa.

Kilpailuun osallistutaan 3-4 henkilön joukkueina, joiden tavoitteena on lämmittää telttasauna mahdollisimman nopeasti tavoitelämpötilaan. Päivän lopuksi neljä nopeinta joukkuetta mittelevät finaalissa kisan voittajan tittelistä. Kilpailussa pärjää yhteistyötaidoilla, hyvällä ryhmähengellä ja iloisella mielellä. Kokoa siis oma joukkueesi perheenjäsenistä, ystävistä tai työkavereista ja tule kanssamme viettämään Keski-Suomen Saunamaakuntaviikon huipentumaa Laukaaseen Peurunkajärven rannalle.

Kilpailun yhteyteen kohoaa suurta suosiota saavuttanut SaunaPark, joka tarjoaa mahdollisuuden rentouttavaan kylpyhetkeen. SaunaParkissa on mahdollisuus kokea erilaisia suomalaisia saunoja ja paljuja. SaunaParkin käyttäjät maksavat edullisen kylpemismaksun, joka oikeuttaa kaikkien alueen saunojen ja kylpytynnyreiden käyttöön. Tapahtuma-alueella on monipuolista oheisohjelmaa ja -palveluita mm. pienimuotoisia aktiviteetteja, herkullista ruokaa ja juomaa.

Ilmoittautuminen on nyt auki, tervetuloa mukaan!

Lisätiedot osoitteesta www.saunamm.fi


Ota yhteyttä

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Puh: 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Karhu
  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä
  • Sauna Capital Tampere
Sauna from Finland
Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta, buustaa jäsenverkoston liiketoimintamahdollisuuksia sekä luo maailman parhaita saunaelämyksiä.
© 2020 Sauna from Finland › Tietosuojaseloste