Kasvava saunaelämysala -verkkotilaisuus

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
20.01.2021 klo 09.00 - 11.30


Kekseliäät ratkaisut yllättävienkin kumppaneiden kanssa luovat markkinoita ja uutta arvoa asiakkaille. Rohkeat innovaatiot, kestävä kehitys, erilaisten käyttäjien tarpeet ja globaalit ongelmat vaativat luovuutta ja monialaista kumppanuutta. Saunapalveluissa on kasvupotentiaalia Suomessa ja vientimarkkinoilla. Sauna-ala tai oikeastaan saunaelämysala kattaa yli 17 eri toimialaa kuten: matkailuala, rakennusala, hyvinvointiala, informaatioteknologia jne.

Sauna from Finland on saunaelämyksen ympärille syntynyt liiketoiminta- ja asiantuntijaverkosto, jonka tavoitteena on luoda maailman parhaita saunaelämyksiä ja edistää suomalaisten saunaratkaisujen leviämistä ympäri maailmaa. Sauna from Finland tukee yritysverkostonsa liiketoimintaa ja vientiä eri tavoin. Verkostoon kuuluu yrityksiä liki 20 eri toimialalta.

Sauna from Finland, Visit Tampere ja Business Tampere järjestävät

KASVAVA SAUNAELÄMYSALA – tilaisuuden keskiviikkona 20.1.2021 klo 9.00 – 11.30

Tule mukaan keskustelemaan, kuulemaan case-tarinoita ja miettimään miten yrityksesi voisi päästä mukaan kasvaville markkinoille. Saunaelämyksen monipuolisuus on mahdollisuuksia täynnä! Kerromme tilaisuudessa, miksi eri kokoisten ja eri toimialoilla toimivien yritysten kannattaa tehdä enemmän yhteistyötä ja löytää sitä kautta yhdessä uusia kasvun ja kehittymisen mahdollisuuksia.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄÄLLÄ!

Ohjelma:

• Alkusanat / Business Tampereen edustaja
• Sauna Capital Tampere – Sauna kansainvälisen matkailun kärkituotteena / Visit Tampereen edustaja
• Saunaelämysalan tarjoamat liiketoimintamahdollisuudet / Sauna from Finlandin kansainvälistymisasioista vastaava Satu Freyberg

Yrityspuheenvuorot:

Luin Living / Noora Mustajärvi
• Noora Mustajärvi on tamperelaisen arjen hemmotteluun keskittyvän Luin Livingin toinen perustaja. Noora on saunan suurkuluttaja ja Sauna from Finlandin hallituksen jäsen. Luin Livingin tarina on inspiroiva esimerkki siitä, miten pienestä ideasta voi syntyä lyhyessä ajassa uusi ja innovatiivinen brändi vanhallekin toimialalle. Rohkeasti heti kansainvälisille markkinoille lähtenyt Luin Living vie tuotteitaan jo yli 20 maahan.

Harvia / Päivi Juolahti
• Päivi avaa Harvian kasvutarinaa kiuasvalmistajasta globaaliksi kokonaisvaltaisten sauna- ja spa-ratkaisujen toimittajaksi sekä kertoo kansainvälisistä saunatrendeistä ja teemoista, joissa avointa innovaatiota voisi hyödyntää Harvian näkökulmasta

Solar Fire concentration / Lauri Nurro
• Solar Fire concentration teki loikan saunojen maailmaan vuoden 2020 alussa, kun he kehittivät Sveitsissä puhtaasti peileillä keskitetyllä auringonvalolla toimivan saunan. Sen kiuas siis imee auringon kuumuuden sellaisenaan. Seuraava askel yritykselle on luonnollisesti rakentaa aurinkosaunoja täällä Suomessa

Lapland Hotels / Leena Turunen
• Iso osa Pohjoista hyvinvointia on sauna – sen tervehdyttävä ja palauttava vaikutus on merkittävä osa myös hotellien asiakaskokemusta. Tampereen Uros Liven yhteyteen tuleva hotelli- Lapland Hotels Arena- tuo jälleen uutta ulottuvuutta saunakokonaisuuteen. Hotelliin tulee huoneiden yhteyteen yli 70 saunaa sekä hotellin katolle 12. kerrokseen rakennetaan upea saunamaailma. Siellä kaupungin kattojen yllä voi kokea autenttisen saunakokemuksen, jossa taivas ja järvet viitoittavat tietä elämykselliseen rauhoittumiseen.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja antavat:

Satu Freyberg
Asiantuntija, KV-projektit
Sauna From Finland
satu@saunafromfinland.fi 

Mari Saloniemi
Asiakkuusvastaava
Visit Tampere Oy
mari.saloniemi@visittampere.fi

 

 

 


Ota yhteyttä

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Puh: 040 566 2481

  Tilaa uutiskirje

  Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

  Strategiset kumppanit

  • Karhu
  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä
  • Sauna Capital Tampere
  Sauna from Finland
  Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta, buustaa jäsenverkoston liiketoimintamahdollisuuksia sekä luo maailman parhaita saunaelämyksiä.
  © 2021 Sauna from Finland › Tietosuojaseloste