Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
06.10.2021 - 08.10.2021 klo Koko päivä

Tapahtumapaikka
Hotelli Tallukka


Maaseutumatkailun eurooppalainen huipputapahtuma, European Congress on Rural Tourism, järjestetään Suomessa 6.-8.10.2021. Myös suomalainen sauna pääsee keskustelunaiheeksi.

Kongressissa peilataan maaseutumatkailun näkymiä kohti tulevaa, teemana FIT FOR FUTURE! – mukana huippupuhujia ja keskustelijoita Euroopasta ja Suomesta.

8. lokakuuta klo 9:15 alkaen, puheenaiheena on palvelumuotoilu, joka nostaa asiakastyytyväisyyttä. Mitä odotuksia matkailijoilla ja asiakkailla on, joihin täytyy vastata? Sauna from Finlandin kansainvälisestä markkinoinnista vastaava Satu Freyberg liittyy tähän keskusteluun mukaan kertomaan aidon suomalaisen saunaelämyksen maailmanvalloituksesta. Suomen matkailun yksi valttikorteista on saunassa koetut elämykset, jotka jäävät matkailijan muistoihin vahvasti. Ota yhteyttä Satu Freybergiin.

Kongressi järjestetään Asikkalan Vääksyssä Hotelli Taljukan tiloissa, keskellä päijäthämäläistä järvimaisemaa. Kongressin iltagaalaa vietetään Lehmonkärki Resortissa Päijänteen rannalla. Kongressiin voi osallistua myös live-striimauksen välityksellä.

Katso kongressin ohjelma ja lisätiedot, sekä ilmoittaudu mukaan täältä.

Liity postituslistallemme!

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä Region
  • Sauna Capital Tampere