Congrès International d’Esthétique & Spa, Pariisi

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
06.04.2019 - 08.04.2019 klo Koko päivä

Tapahtumapaikka
Paris Expo Porte de Versailles


Sauna from Finland on kunniavieraana yhdessä suurimmista hyvinvoinnin ja kauneudenhoidon ammattilaistapahtumassa Pariisissa, 6.-8. huhtikuuta. Tapahtumaan osallistuu n. 28 000 alan ammattilaista ja näytteilleasettajia on vuosittain n. 250. Tapahtumapaikka on aivan Pariisin keskustassa, kongressikeskus Paris Expo Porte de Versailles.

Sauna from Finland tarjoaa sauna-alan yrityksille loistavan mahdollisuuden päästä mukaan tapahtumaan. Olisiko juuri sinulla kiinnostusta lähteä mukaan tapahtumaan, jonka erityisenä fokuksena on saunaelämyksen vaikutus hyvinvointiin, kauneudenhoitoon ja myös hyvinvointiturismin esiintuominen? Teemat ovat selkeät: Suomi, sauna, luonto ja kauneudenhoito. Joulukuun alussa jo 15 yritystä ilmaisi kiinnostuksensa lähteä mukaan! Yhteisen osaston kruunaa osastolle tuotavat saunat.

Congrès International d’Esthétique & Spa lyhyesti:

  • Laaja näkyvyys kongressissa sekä etu- ja jälkikäteen alan lehdissä: Les Nouvelles Esthetiques ja Spa de Beaute -lehdissä tammi, helmi, maaliskuun numero sekä heinäkuussa koontijuttu. Les Nouvelles Esthetiques on vuonna 1952 perustettu lehti, Spa de Beaute on viisi vuotta vanha. Itse kongressi on 48 vuotta vanha ja kiinteästi kytköksissä lehtiin. Molemmat lehdet ovat markkinajohtajia Ranskassa sekä Ranskaa puhuvissa maissa, yhteensä 21 lehteä eri maissa.
  • Osaston sekä laajan etukäteisnäkyvyyden lisäksi SFF verkoston edustajille tarjotaan puheenvuoroja ja demonstraatiopaikkoja kolme kappaletta itse kongressin aikana – niissä havainnollistetaan, miten kauneudenhoito ja saunominen liittyy yhteen luoden kokonaisvaltaista hyvinvointia.
  • Pääviesti on, että sauna tekee hyvää ihmisen iholle, kauneudelle ja hyvinvoinnille. Laadukkaat tuotteet tehostavat näitä hyviä vaikutuksia iholle.
  • Yhtenäinen näkyvyys: jokainen osallistuva yritys tuo omia tuotteitaan esille. Osastolle suunnitellaan eri teemoitus päivittäin, jolloin voidaan nostaa eri asioita näkyvämmine esille. Tämä linkitetään myös etukäteisnäkyvyyteen lehdessä, sosiaalisessa mediassa ja markkinoinnissa yleisesti.
  • Arvioitu hintaluokka osallistumisesta 500 euroa per yritys.

Suosittelemme, että kaikki tapahtumasta kiinnostuneet ovat Sauna from Finlandiin yhteydessä pikimmiten. Näin kaikki halukkaat pääsevät mahdollisimman pian mukaan suunnitteluun. Tutustu tapahtumaan täältä.

Ota yhteyttä:

Satu Freyberg
Sauna from Finland
Mobile: +358 400 966 112
E-mail: satu@saunafromfinland.fi
www.saunafromfinland.com
www.worldsaunaforum.fi

Tilaa uutiskirje

Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!