Asuntomessut Tuusulassa 2020 alkaa

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
03.08.2020 klo 12.00 - 20.00

Tapahtumapaikka
Tuusulan asuntomessut 2020


Sauna from Finland yhteistyössä Tuusulan Asuntomessujen 2020 kanssa!

Asuntomessut viettävät 50-vuotisjuhlavuottaan jo kolmatta kertaa Tuusulassa järjestettävillä asuntomessuilla 3.-30.8.2020. Kulttuurihistorialtaan värikäs Tuusula esittelee kaupunkiasumisen parhaat puolet yhdistettynä kylämäiseen yhteisöön, jossa palvelut ja naapurit ovat lähellä ja asuminen on terveellistä ja turvallista. Kyläkaupungissa korostuvat tulevaisuuden asuminen ja eri elämänvaiheet. Messutapahtuman kantavina teemoina ovat asuminen tänään ja huomenna, sisustus- ja rakentaminen, taide ja hyvinvointi, ja vastuullisuus.

”Kaikki nämä teemat ovat läsnä myös suomalaisessa saunaelämyksessä”, toteaa Carita Harju, Sauna from Finlandin toiminnanjohtaja.

”Suomalainen sauna kehittyy, ja uusia sisustus- ja rakentamisratkaisuja innovoidaan jatkuvasti. Taide kytkeytyy osaksi suomalaisen saunaelämyksen moniaistisuutta esimerkiksi äänimaailman tai visuaalisuuden kautta. Saunan tärkein tehtävä on hyvinvoinnin edistäminen, ja vastuullisuus on tärkeä osa saunaelämysten rakentamista ja saunomista”, Harju jatkaa.

asuntomessut.fi

Sauna from Finland


Ota yhteyttä

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Puh: 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Karhu
  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä
  • Sauna Capital Tampere
Sauna from Finland
Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta, buustaa jäsenverkoston liiketoimintamahdollisuuksia sekä luo maailman parhaita saunaelämyksiä.
© 2020 Sauna from Finland › Tietosuojaseloste