Päivämäärä ja aika
Paikka
location_on Koelnmesse GmbH
near_me Koeln | Saksa

Kansainvälisten Sauna.Pool.Ambience.-messujen valmistelut ovat jo käynnissä. Strategisesti tärkeänä alan tapahtumana aquanale on pakollinen kaikille kansainvälisille liiketoimintakumppaneille, sillä Köln on ainoa paikka, joka tarjoaa kattavan yleiskatsauksen uusista ja tulevista teknologioiden, tuoteinnovaatioiden, prosessien, optimoinnin ja visionääristen suunnitelmien kehityksestä.

24.-27.10.2023 aquanale valtaa jälleen Kölnin messualueen hallit 7 ja 8. Kaikki julkisen ja yksityisen uima-allas-, hyvinvointi-, sauna- ja kylpyläsektorin osa-alueet ovat kattavasti edustettuina Kölnissä, kuudessä selkeästi määritellyssä ja jännittävässä teemamaailmassa. Saunasegmentti on jälleen vahvasti edustettuna aquanale 2023 -tapahtumassa. Järjestäjät ovat keskustelleet Sauna from Finland -verkoston edustajien kanssa laajasta esittelystä seuraavilla messuilla, jonka tarkoituksena on markkinoida ”Sauna ja Suomi” -teemoja yhdessä paketissa.

www.aquanale.com

Vuonna 2021 aquanale myötävaikutti onnistuneeseen uima-allas- ja saunamessujen uudelleenkäynnistymiseen yli puolentoista vuoden jälkeen. Noin 16 000 vieraalla oli mahdollisuus palata henkilökohtaisesti yhteen kansainväliselle messupaikalle kokemaan omien toimialojensa tarjonta. Kaikki mukana olleet antoivat Kölnin uudelleenkäynnistymiselle huippuarvosanat.

Osoite Koelnmesse GmbH Messeplatz 1 Koeln Saksa

Liity postituslistallemme!

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
Sauna from Finland