Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
09.09.2022 - 10.09.2022 klo Koko päivä

Tapahtumapaikka
Hugon savusaunat


Rautjärvellä saunotaan nyt kahdessa uudessa savusaunassa. Käsinvuolluista hirsistä tehdyt, tunnelmalliset savusaunat ovat nousseet Annanniementielle, Rautjärven rannalle, lähelle Hugon huviloiden hirsimökkejä. Ensimmäinen sauna on jo käytössä ja toisen saunan harjakaisia vietetään 9. & 10. syyskuuta 2022.

Alueella on kaksi vuokrakäyttöön tehtyä mökkiä, Hugo ja Hilda, joihin mahtuu majoittumaan 20 henkeä. Alueella on käytettävissä tällä hetkellä kaikkiaan kuusi erilaista saunaa, ja tulevaisuudessa niitä tehdään lisää erilaisia.

Hugon savusaunat

Saunomaan ja tutustumaan pääsee myös myöhemminkin yleisen saunan vuoroilla, jotka löytyvät www.savusaunat.fi-sivun kalenterista pari viikkoa ennen ajankohtaa. Mökit savusaunalla ja paljulla on mahdollista vuokrata tyky-tapahtumaan tai erilaisiin muihin tilaisuuksiin, joihin voidaan toimittaa myös ruokailut ja muuta ohjelmaa tarjouksen mukaan.

Ensimmäisen Hiisi-saunan harjakaiset pidettiin syksyllä 2021 ja sen jälkeen saunaa on lämmitetty yli 80 kertaa. Yksittäisiä saunomiskertoja on jo lähes tuhat ja saunojia on ollut jo 20 eri maasta. Kesällä saunojien käytössä on uimaranta Rautjärven rannassa ja talvella pidetään avantoa auki. Avannossa on käynyt myös moni, joka ei ole ennen Suomeen tuloa aiemmin nähnyt edes lunta tai talvea, saati jäätynyttä järveä.

Liity postituslistallemme!

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Sauna Capital Tampere