Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
21.09.2022 klo 09.00 - 11.00


Tervetuloa syyskuun jäsenaamuun verkostoitumaan ja kuuntelemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja ke 21.9. klo 9–11. Tapaaminen järjestetään tuttuun tapaan Teams-alustalla ja linkki lähetetään Sauna from Finlandin jäsenille sähköpostitse sekä suljetussa Facebook-ryhmässä.

Syyskuun jäsenaamussa lauteilla:

9:00 Päivi Viherkoski, Serlachius-museoiden Taidesauna – Serlachius-museoiden Taidesauna Mäntässä on ehdolla Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon 2022 saajaksi. Serlachius-museo Göstan yhteyteen alkukesällä 2022 valmistunut Taidesauna yhdistää suomalaisen saunakulttuurin osaksi taiteen, luonnon ja arkkitehtuurin muodostamaa elämystä.
9:30 Elisa Koivumaa, SEES Company – SEES Company on suomalainen luonnonkosmetiikkaan ja kodinpuhdistusaineisiin erikoistunut yritys. Tuoteperheessä korostuvat pohjoismainen estetiikka, puhtaat ja ekologiset raaka-aineet, pitkään hiotut tuoksuyhdistelmät ja tuotantoprosessin eettisyys.
10:00 Carita Pöntiö, Viexpo – Mistä maista löytyvät ne asiakkaat, jotka ihastuvat ja rakastuvat suomalaiseen saunaelämykseen ja siihen liittyviin tuotteisiin ja palveluihin? Onko sinun yritykselläsi halu ja tarve lähteä kotimaan markkinoiden ulkopuolelle?
Mitä hyötyä yrityksille on siitä, että uudelle markkinalle lähdetään porukalla? Miten non-profit organisaatio Viexpo voi auttaa yritystäsi viennin aloittamisessa?

Viexpon vientineuvoja Carita Pöntiö kertoo yritysten yhteisistä vientiprojekteista ja myös muista käytännönläheisistä palveluista, joita Viexpo tarjoaa. Jokipiin Pellavalta Timo Laurila on myös mukana keskustelemassa ja kertomassa omista kokemuksistaan Japaniin suuntautuneesta vientiprojektista ja sen hyödyistä.

Liity postituslistallemme!

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Sauna Capital Tampere