Tarinamme

Sauna from Finland syntyi oivalluksesta, että suomalainen saunaelämys on ainutlaatuinen vientituote. Aidon suomalaisen saunaelämyksen ydinarvot, eli aitous, moniaistisuus, läsnäolo ja rentoutuminen, hyvinvointi ja terveys, kontrasti, puhtaus, turvallisuus ja vastuullisuus, ovat maailmalle viesti suomalaisuudesta, josta voimme olla ylpeitä.

Sauna from Finland on maailman paras sauna-asiantuntijaverkosto. Yhdistyksen tavoite on luoda maailman parhaita saunaelämyksiä. Se on suomalaisten saunaelämysten edistäjä, trendien ennakoija ja edelläkävijä. Sen laaja ja monipuolinen, eri alojen ammattilaisista, asiantuntijoista ja yrityksistä ja koostuva verkosto boostaa saunan globaalia liiketoimintaa ja tunnettuutta markkinoimalla ja kehittämällä saunan brändiä monipuolisin viestinnän keinoin. Sauna from Finland tunnistaa tulevaisuuden sauna-alan trendit ja synnyttää niitä: se on ilmiö, jota seurataan.

Kymmenen vuoden aikana olemme laajentuneet yli 200 yritysjäsenen verkostoksi. Laaja ja monipuolinen verkosto on Sauna from Finlandin keskeisin menestykseen johtanut tekijä. Yritykset ja asiantuntijat tekevät yhdessä töitä, jotta suomalainen sauna näyttäytyy sekä Suomessa että kansainvälisesti kiinnostavana, tyylikkäänä ja kokemisen arvoisena.

Sauna from Finland vauhdittaa verkostossa syntyneiden ideoiden toteuttamista ja vie niitä maailmalle. Verkostossamme järjestetään säännöllisesti erilaisia tapahtumia, projekteja ja seminaareja eri puolilla Suomea ja maailmaa. Sauna from Finland pitää huolta yli kahdestasadasta eri alojen yrityksistä koostuvasta verkostostaan ja vauhdittaa siinä syntyviä sauna-aiheisia ideoita.

Sauna from Finlandin jäsenet kokoontuvat säännöllisesti eri puolilla maata järjestettäviin tilaisuuksiin etsimään uusia ideoita, kumppaneita ja toimintamalleja, edistämään saunaelämyksiä ja kuulemaan tuoreista saunainnovaatioista. Jäsenverkostoon kuuluu sauna- ja kiuasvalmistajia, saunatuotteita ja -palveluita tarjoavia yrityksiä, majoitus- ja ohjelmapalveluyrittäjiä, liiketoiminnan kehittämiseen, hyvinvointiin ja muotoiluun erikoistuneita toimijoita sekä yhdistyksiä.

Yhdistyksen tarkoituksena on…

…edistää ja tukea saunaan liittyvien toimialojen palveluiden ja innovaatioiden kehittämistä,

…pyrkiä kehittämään yritystoiminnan yleisiä toimintaedellytyksiä,

…luoda edellytyksiä suomalaisen saunakulttuurin ja –osaamisen hyödyntämiselle yritysten ja yhteisöjen toiminnassa,

…edistää ja tukea yritystoiminnan syntymistä ja työllisyyden edistämistä Suomessa sekä yritysten kotimaisen ja kansainvälisen kilpailukyvyn kehittämistä ja yhteisiä etuja,

…edistää jäsentensä brändiä alalla toimivina ammattitaitoisina ja innovatiivisina yrityksinä sekä

…hyödyntää Sauna from Finland -brändiä ja tuotemerkkiä Suomen maakuvatyössä ja muussa kansainvälisessä viestinnässä.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys tekee aloitteita ja esityksiä sekä antaa lausuntoja, järjestää kokouksia, koulutuksia, esitelmätilaisuuksia, harjoittaa alan yleishyödyllistä tutkimus-, julkaisu-, näyttely- ja tiedotustoimintaa, edustaa jäsenistöään kotimaassa ja ulkomailla sekä koordinoi ja avustaa tarkoitukseensa liittyviä liittyvä hankkeita ja projekteja. Sauna from Finlandin toiminta on kaikille suomalaiseen saunaelämykseen liittyvillä yrityksille ja ammattilaisille avointa, yli toimiala- ja maarajojen.

Sauna from Finlandin tavoitteet ovat…

…luoda Suomeen täysin uudenlaista, eri aloja yhdistävää liiketoiminta.

…luoda uudenlainen eri aloja yhdistävä osaamisverkosto ja innovaatioympäristö.

…suomalaisen saunaelämyksen sekä Sauna from Finland -brändien tunnetuksi tekeminen.

…suomalaisen saunan ja saunatuotteiden/-palveluiden markkinointi (koti/ulkomaat).

Missio

Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta, buustaa jäsenverkoston liiketoimintamahdollisuuksia sekä luo maailman parhaita saunaelämyksiä.

Visio

Sauna from Finland -verkosto on halutuin sauna-asiantuntijakumppani ja läsnä keskeisillä saunaelämysmarkkinoilla maailmassa.

 


Ota yhteyttä

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Puh: 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Karhu
  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä
  • Sauna Capital Tampere
Sauna from Finland
Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta, buustaa jäsenverkoston liiketoimintamahdollisuuksia sekä luo maailman parhaita saunaelämyksiä.
© 2020 Sauna from Finland › Tietosuojaseloste