Tarinamme

Sauna from Finland syntyi oivalluksesta, että suomalainen saunaelämys on ainutlaatuinen vientituote. Perinteisen saunaelämyksen arvot: aitous, moniaistisuus, läsnäolo, rentoutuminen, puhtaus ja hyvinvointi ovat maailmalle viesti suomalaisuudesta, josta voimme olla ylpeitä.

Hyvän suomalaisen saunaelämyksen kriteerit täyttäville laatusaunoille myönnämme laatusertifikaatin. Ohjenuoranamme sertifioinnissa toimii Aidon suomalaisen saunaelämyksen -laatukäsikirja, joka kuvaa maailman parasta saunaelämystä kokonaisuudessaan ennen saunaa, saunassa ja saunan jälkeen. Saunan laatumerkkikohteita on tällä hetkellä yli 30 kpl, ja lisää on tulossa.

Kirkkaimpana tavoitteenamme on tukea maailman parhaan suomalaisen saunaelämyksen luomisessa kansainvälisesti. Onnistuneesta työstä kansainvälistymisen eteen kertoo joulukuussa 2018 myönnetty ensimmäinen laatusertifikaatti ulkomailla. Suomalaisen saunaelämyksen markkinoinnin vahvistamiseksi olemme luoneet muun muassa kansainvälisen verkostoitumistapahtuman, World Sauna Forumin, joka järjestetään tänä vuonna jo kolmatta kertaa.

Kymmenen vuoden aikana olemme laajentuneet yli 200 yritysjäsenen verkostoksi. Laaja ja monipuolinen verkosto on Sauna from Finlandin keskeisin menestykseen johtanut tekijä. Yritykset ja asiantuntijat tekevät yhdessä töitä, jotta suomalainen sauna näyttäytyy sekä Suomessa että kansainvälisesti kiinnostavana, tyylikkäänä ja kokemisen arvoisena.


Ota yhteyttä

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Puh: 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Karhu
  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä
  • Tylöhelo
  • Sauna Capital Tampere