Strategiset kumppanit

Sauna from Finland rakentaa kestävää tulevaisuutta yhdessä strategisten kumppaneiden kanssa.

Strategiset kumppanimme ovat sitoutuneet tekemään pitkäjänteistä kehittämistyötä yhdessä Sauna from Finlandin kanssa. Yhteistyö tavoitteita ovat määritelty yhdessä ja yhdessä tähtäämme globaaleiden saunamarkkinoiden kasvuun.

Sauna from Finland -verkoston tavoitteena on luoda maailman paras suomalainen saunakokemus. Verkoston jäsenet omilla tuotteillaan, palveluillaan ja osaamisellaan vauhdittavat tätä tavoitetta.

Harvia

Maailman suurin sauna- ja spa-alan toimija Harvia on Sauna from Finlandin pitkäaikaisimpia jäseniä. Kiuasvalmistajana 1950-luvulla aloittanut Harvia tarjoaa tänä päivänä kiukaiden ohella maailman eri sauna- ja spa-kulttuureihin sopivat saunahuoneet, infrapuna- ja höyrysaunat, spa-moduulit, digitaaliset ohjauskeskukset ja saunatarvikkeet. Harvia tarjoaa saunomiseen ja spa-elämyksiin liittyvät kokonaisratkaisut kaikkiin tarpeisiin ja tiloihin. Harvian tuotekehitystiimi luo jatkuvasti uusia tapoja rakentaa kaikkien aistien sauna- ja spa-kokemuksia.

”Missiomme on rikastaa ihmisten elämää tarjoamalla ainutlaatuisia, kaikkien aistien sauna- ja spa- kokemuksia, jotka tarjoavat täydellisen kehon ja mielen harmonian. Harvia tekee elämän rennoimmista hetkistä ja luontaisesta hyvinvoinnista mahdollista kuhunkin sauna- ja spa-kulttuuriin sopivalla tavalla.”

www.harvia.fi

Lumene

Lumene on valmistanut suomalaisille tuttua kosmetiikkaa parhaista puhtaista ja laadukkaista raaka-aineista jo yli 40 vuoden ajan. Lumene on luonut tehokkaita, säteilevää kauneutta korostavia ihonhoito- ja meikkituotteita, jotka palauttavat ihon luonnollisen vahvaksi, kauniiksi ja kuulaaksi; tarkoituksenaan tuoda tasapainoa ja harmoniaa keholle ja mielelle.

”Kaikki Lumene-tuotteet ovat saaneet inspiraationsa suomalaisen luonnon kauneudesta sekä pohjoismaisen elämäntyylin puhtaudesta ja aitoudesta. Jokainen Lumene-tuote on suunniteltu heijastamaan huolellisesti runsaissa metsissä kasvavien, luonnollisten ainesosien tehoa ja korostamaan tuotteiden miellyttävien ja edistyneiden koostumusten hyötyjä. Asiantuntijat ovat luoneet ajattomat nimikkotuoksut yhdistämällä aitoja tuoksuainesosia; lopputulos toistaa Lumene-maailman harmoniaa ja seesteisyyttä.”

www.lumene.com

Visit Jyväskylä

Keski-Suomi on Suomen saunamaakunta ja Jyväskylä sen keskus. Visit Jyväskylän tehtävänä on markkinoida Jyväskylää matkailu- ja tapahtumaseutuna sekä tarjota tietoa kaupungista, käyntikohteista, tapahtumista ja muista matkailupalveluista matkailijoille ja seudun asukkaille. Tavoitteena on vahvistaa Jyväskylän seudun yleistä vetovoimaa ja elinkeinoelämää, lisätä Jyväskylän alueelle suuntautuvaa matkailua ja seurata alueen matkailuelinkeinon kehittymistä.

www.visitjyvaskyla.fi

Sokos Hotels

Sokos Hotels on Suomen tunnetuin ja laajin hotelliketju, johon kuuluu 50 hotellia Suomessa, Tallinnassa ja Pietarissa. Hotellit sijaitsevat kaupunkien keskustoissa tai keskellä vapaa-ajan kohteita, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sokos Hotellit ovat panostaneet laadukkaaseen saunaelämykseen. Monelle hotellisaunalle on viime vuosien varrella myönnetty Authentic Finnish Sauna Experience -laatumerkki, joka viestii ensiluokkaisesta panostuksesta saunaan. Nämä saunat ovat myös usein asiakassaunoja, joten vaikutus ja viesti on merkittävä: asiakkaille halutaan tarjota maailman paras suomalainen saunaelämys.

www.sokoshotels.fi

Kiinnostaako strateginen kumppanuus? Ota yhteyttä:

Carita Harju
Puh: 040 566 2481
Email: carita@saunafromfinland.fi