Yritysten ulkomaankaupan tukeminen

Sauna from Finland on kansainvälisesti merkittävä suomalaisen saunaelämyksen asiantuntija. Brändityön, konsultoinnin ja laatukäsikirjan avulla yhdistys lisää suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta ja liiketoimintaa kansainvälisillä markkinoilla.

Yhdistys saa jatkuvasti eri puolelta maailmaa yhteydenottoja, joiden tarkoituksena on kysyä lisätietoja suomalaisesta saunasta ja sen hyödyistä, erilaisista saunavaihtoehdoista, saunatuotteista sekä yrityksistä, jotka tarjoavat saunaelämykseen liittyviä tuotteita ja palveluita. Sauna from Finlandiin tukeudutaan, kun halutaan tietoa laadukkaan saunaelämyksen rakentamisesta ja siihen tarvittavista tuotteista ja palveluista.

Sauna from Finland tarjoaa tukea sekä pienten että suurten yritysten kansainvälistymisessä. Asiantuntijamme neuvovat erilaisissa hankkeissa, markkinoinnissa ja viennin organisoinnissa. Järjestämme kansainvälistymistä tukevia koulutuksia, hankimme yritykselle kansainvälistä näkyvyyttä, verkotamme ja ennen kaikkea rakennamme yrityksistä ryhmän, jonka kanssa osallistumme kansainvälisille messuille ja luomme yhteisiä, kaikkia hyödyttäviä projekteja ja kokonaisuuksia.

Tarjoamme kansainvälistymisen tueksi kahdenlaista palvelukokonaisuutta:

1. Vientiryhmä

  • Vientiryhmän toiminnan tarkoituksena on rakentaa ja tehdä tunnetuksi suomalaista saunaelämystä maailmalla. Ryhmään kuuluvat yritykset saavat kansainvälistä näkyvyyttä, markkinatietoutta sekä liiketoimintamahdollisuuksia kohdemarkkinoilla, lisäresursseja markkinointiinsa sekä hyödyllisiä verkostoja.
  • Lue lisää vientiryhmästä täältä.

2.  Näkyvyyspaketti

  • Näkyvyyspaketilla yritys saa näkyvyyttä ja oman mainospaikkansa artikkelimuodossa Sauna from Finlandin englanninkielisillä sivuilla www.saunafromfinland.com sekä eri sosiaalisen median kanavissa.
  • Näkyvyyspaketin hinta on 100 e + alv kuussa eli 1200 e + alv vuodessa.

Ota yhteyttä:
Satu Freyberg
Kansainvälistymisasiat, KV-projektit
Sauna from Finland
puh: 0400 966 112
satu@saunafromfinland.fi


Ota yhteyttä

Satu Freyberg

Asiantuntija
Puh: 0400 966 112

Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä Region
  • Sauna Capital Tampere
Sauna from Finland
Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta, buustaa jäsenverkoston liiketoimintamahdollisuuksia sekä luo maailman parhaita saunaelämyksiä.
© 2021 Sauna from Finland › Tietosuojaseloste


Sauna from Finland on rekisteröity tavaramerkki, jonka käyttäminen ilman merkinhaltijan lupaa on kielletty.
Hyväksytyt jäsenemme saavat käyttää erillistä verkostomerkkiä.