Opaspalvelut

Haluaisitko tarjota tiimillesi tai asiakkaillesi upeita saunaelämyksiä Suomessa?

Verkostoomme kuuluu monipuolinen kattaus erilaisia saunapalveluita tarjoavia yrityksiä. Osa yrityksistä tarjoaa saunan osana majoituspalveluita, osa puolestaan järjestää esimerkiksi retki- ja liikuntapalveluita saunomisen ohessa. Verkostostamme löytyy myös yrityksiä, jotka saunan lisäksi tarjoavat kulinaarisia makunautintoja. Saunoja löytyy niin kansallispuistoista, maalta että kaupunkien hulinan keskeltä. Teemme myös yhteistyötä muutaman keskeisen Visit-alueen kanssa.

Me Sauna from Finlandilla tiedämme, mikä tekee saunaelämyksestä laadukkaan ja nautinnollisen alusta loppuun saakka. Autamme sinua löytämään parhaat paikat ja tarjoamaan asiakkaillesi upeita ja mieleenpainuvia saunaelämyksiä. Verkostostamme löytyy myös esimerkiksi saunaterapeutteja, jotka voivat tulla tekemään perinteisiä tai moderneja saunahoitoja asiakkaitesi maun mukaan.

Voimme auttaa muun muassa

 • matkaohjelman suunnittelussa ja kohteiden kontaktoinnissa
 • laadukkaiden saunaelämysten varmistamisessa (koordinoimme paikalle esim. jäsenyritystemme tuotteita testattavaksi tai varmistamme herkulliset saunatarjoiltavat)
 • saunaelämysten opastamisessa (voimme myös olla mukana koko matkan ajan)

Ota yhteyttä:
Elina Heininen
Viestintä- ja tapahtumavastaava
Sauna from Finland
p. 0400 243026
elina@saunafromfinland.fi


Sauna from Finland

Ota yhteyttä

Elina Heininen

Viestintä- ja tapahtumavastaava
Puh: 040 0243026

  Tilaa uutiskirje

  Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

  Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä Region
  • Sauna Capital Tampere
  Sauna from Finland
  Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta, buustaa jäsenverkoston liiketoimintamahdollisuuksia sekä luo maailman parhaita saunaelämyksiä.
  © 2021 Sauna from Finland › Tietosuojaseloste