Ideobain-messut Pariisissa 6.-10.2017

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
06.11.2017 - 10.11.2017 klo Koko päivä

Tapahtumapaikka
Paris Nord Villepinte Exhibition Centre


Ideobain 2017 on potentiaalinen markkinapaikka suomalaisille Sauna-alan yrityksille

Ranskassa järjestetään tulevana vuonna rakennusalan jättitapahtuma Batimat World, joka kerää kolmen eri rakentamisen painopistealueen kävijät ja näytteilleasettajat viideksi päiväksi Pariisiin. Näitä kolmea painopistealuetta palvelevat kylpyhuone-, ja spa-alan yrityksille suunnattu Ideobain, energiatehokkaaseen rakentamiseen keskittyvä Interclima+Elec, sekä varsinainen päätapahtuma Batimat, joka keskittyy perinteisiin rakentamisen ratkaisuihin, materiaaleihin ja työvälineisiin.

Näistä Ideobain on Ranskan ainut kylpyhuonerakentamiseen keskittyvä messutapahtuma, ja tällä hetkellä erityisen potentiaalinen paikka suomalaisille – vuoden 2015 messuilla ei sauna-alan yrityksiä ollut mukana vielä ollenkaan, eli kilpailua ei näillä messuilla toistaiseksi juuri ole.

Ideobain on jaksotettu järjestettäväksi vuorovuosin Euroopan suurimman sauna-alan tapahtuman, Interbadin, kanssa. Vuonna 2017 ei järjestetä näin suuressa mittakaavassa mitään toista yhtä spesifisti tälle rakentamisen alueelle suunnattua tapahtumaa, vaikka rakennusalan messut yleisesti ottavatkin hyvän kysynnän vuoksi juuri nyt mielellään mukaan nimenomaan sauna-alalla toimivia yrityksiä.

Ideobainin kävijöistä kansainvälisiä vierailijoita oli vuonna 2015 n. 17 prosenttia, mutta tulevasta vuodesta odotetaan entistä kansainvälisempää. Kaikkien kolmen tapahtuman yhteenlaskettu kävijämäärä oli jo viimeksi huomattavasti kansainvälisempi, sillä varsinkin Batimat houkuttelee paikalle paljon kävijöitä paitsi Euroopasta, myös Afrikan ranskankielisistä nopean talouskasvunmaista.

Batimat Worldin eksklusiivinen edustaja on Suomessa Wulff Entre, jonka kautta hoituvat messujen tilavaraukset, osaston suunnittelu sekä kaikkien messuihin liittyvien asioiden hoitaminen. Kysy myös muita sauna-alan yrityksille sopivia messuja esim. Yhdysvalloissa, Kiinassa, Saksassa tai Venäjällä!

Lisätietoja:

Mervi Alho, Wulff Entre
mervi.alho@wulffentre.com
+358 44 7056353

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone